Βαλμπουενά: «Ολυμπιακός είμαστε, πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο»

Βαλμπουενά: «Ολυμπιακός είμαστε, πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο»

Newsroom
Βαλμπουενά: «Ολυμπιακός είμαστε, πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο»

bet365

Ο Ματιέ Βαλμπουενά υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός δεν έκανε αυτά που έπρεπε για να νικήσει τον Απόλλωνα και εξήγησε ότι το 0-0 πρέπει να λειτουργήσει ως ξυπνητήρι.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, Ματιέ Βαλμπουενά, ήταν ενοχλημένος που ο Ολυμπιακός δεν έφυγε με τη νίκη (0-0) από τη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα.

Αρχικά είπε:
«Αυτό το 0-0 είναι η μεγάλη απόδειξη εκείνου που λέμε εδώ και καιρό, ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Ήταν ξυπνητήρι για εμάς ότι θα πρέπει να παλεύουμε καλύτερα. Να χρησιμοποιήσουμε τη σημερινή βραδιά ως μάθημα».

Πολλοί ίσως να σπεύσουν να σας κατηγορήσουνότι χαλαρώσατε λόγω των εορτών, λόγω της ξεκούρασης, ότι ίσως υποτιμήσατε τον αντίπαλο.
«Δεν είναι εντελώς λάθος αυτό. Επρεπε να κάνουμε πολλά περισσότερα πράγματα, έπρεπε να νικήσουμε. Δεν θέλω να υποτιμήσω τον αντίπαλο, αλλά έπρεπε να προσπαθήσουμε περισσότερο. Δεν ήμασταν καλοί, έπρεπε να παλέψουμε περισσότερο. Να λειτουργήσει ως προειδοποίηση».

Ήταν καλό που αυτό το καμπανάκι ήρθε τώρα;
«Όλο αυτό είναι μια επαγρύπνιση. Είμαστε Ολυμπιακός, πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο. Το ποδόσφαιρο δεν είναι εύκολο, δεν μπορείς να παίρνεις κάθε Κυριακή αυτό που θέλεις. Μόνο αν δείχνεις την καλύτερή σου εικόνα. Είμαστε καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα