Μαρτίνς: «Αγώνας - μάθημα, να μας δείξει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει» (vid)

Μαρτίνς: «Αγώνας - μάθημα, να μας δείξει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει» (vid)

Newsroom
Μαρτίνς: «Αγώνας - μάθημα, να μας δείξει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει» (vid)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε ότι το 0-0 του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα πρέπει να λειτουργήσει ως εσωτερικό ξυπνητήρι, «ως ένα μάθημα για να μας δείξει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει».

Μετά το 0-0 του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα, ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε: «Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δικαιολογίες για απουσίες από τη στιγμή που και ο αντίπαλος είχε πολλά προβλήματα. Δεν καταφέραμε να νικήσουμε γιατί δεν δείξαμε την επιθετικότητα που χρειαζόταν και την θέληση που έπρεπε, κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι αλλά δεν δημιουργήσαμε προβλήματα στον αντίπαλο. Προσπαθούσαμε να αντιδράσουμε στις εξελίξεις και όχι να δράσουμε πριν από αυτές.

Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα γιατί πάλεψε πολύ, αμυντικά στάθηκε πολύ δυνατός. Προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αλλά δεν το καταφέραμε. Δεν καταφέραμε να νικήσουμε επειδή αφήναμε τον χρόνο να περνάει χωρίς να παίξουμε με επιθετικότητα και με ένταση.

Μόνο ένα θετικό μπορώ να κρατήσω, ότι θα λειτουργήσει ο αγώνας σαν ένα μάθημα για να μας δείξει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, το πρωτάθλημα είναι πολύ μακρύ και σήμερα αυτό ήταν μία απόδειξη ότι τίποτα δεν έχουμε κατακτήσει αν σε όλα τα παιχνίδια δεν είμαστε όπως πρέπει να είμαστε.

Ήταν ένα εσωτερικό ξυπνητήρι για εμάς για να καταλάβουμε ότι έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε και ότι δεν έχει τελειώσει κάτι...».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα