Με τον Λούμορ στα χαφ η 11αδα του Άρη απέναντι στον Παναθηναϊκό

Με τον Λούμορ στα χαφ η 11αδα του Άρη απέναντι στον Παναθηναϊκό

Newsroom
Με τον Λούμορ στα χαφ η 11αδα του Άρη απέναντι στον Παναθηναϊκό

bet365

Οι πολλές απουσίες ανάγκασαν τον Άκη Μάντζιο να διαφοροποιήσει τον ρόλο του Λούμορ καθώς ο Γκανέζος θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Τα κουκιά ήταν μετρημένα για τον έμπειρο τεχνικό λόγω των απουσιών των Μπρούνο Γκάμα, Ματίγια, Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι, Φαμπιάνο και Αμπουμπακάρ Καμαρά. Θέση στο βασικό σχήμα βρήκε ο Γιοχάν Μπεναλουάν καθώς μαζί με τον Μπράμπετς είναι το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας ενώ οι Σούντγκρεν, Γκάνεα θα αγωνιστούν στα άκρα. Ο Άρης θα παραταχθεί απέναντι στον Παναθηναϊκό με τρεις κεντρικούς χαφ (Σάσα, Τζέγκο, Ντιαγέ), ενώ στο βασικό σχήμα βρίσκεται και ο Χουάν Ιτούρμπε.

Ο Άκης Μάντζιος επέλεξε τον Λούμορ για το αριστερό άκρο της επίθεσης αν και ο Γκανέζος αγωνίζεται στο αντίστοιχο αμυντικό άκρο καθώς επίσης και τον Κριστιάν Λόπεθ στην κορυφή της επίθεσης. Ο Χουλιάν Κουέστα είναι κάτω από την εστία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα