Νικολαΐδης: «Ο Σεραφείδης ήταν ό,τι πιο ΑΕΚ υπήρξε»

Νικολαΐδης: «Ο Σεραφείδης ήταν ό,τι πιο ΑΕΚ υπήρξε»

Newsroom
Νικολαΐδης: «Ο Σεραφείδης ήταν ό,τι πιο ΑΕΚ υπήρξε»

bet365

Ο παλαίμαχος επιθετικός και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαϊδης, έστειλε το δικό του «αντίο» στον Στέλιο Σεραφείδη, το οποίο και χαρακτήρισε σπάνιο και υπέροχο άνθρωπο.

Ο παίκτης - σύμβολο της ΑΕΚ, Στέλιος Σεραφείδης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια και την Τρίτη (04/10) άφησε την τελευταία του πνοή.

Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook o άλλοτε πρόεδρος της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Στέλιου Σεραφείδη για την απώλεια του.

«Ένας σπάνιος και υπέροχος άνθρωπος. Δεν είναι μόνο ότι πιο ΑΕΚ υπήρξε, είναι η έννοια της αγάπης ενός ανθρώπου σε μία ομάδα. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένειά του», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα