Μπράμπετς: «Δεν είναι ευχάριστο αυτό που βιώνουμε»

Μπράμπετς: «Δεν είναι ευχάριστο αυτό που βιώνουμε»

Newsroom
Μπράμπετς: «Δεν είναι ευχάριστο αυτό που βιώνουμε»

bet365

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς αναφέρθηκε στη διασπορά του Covid 19 και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο οποίος είναι προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί αύριο (5/1) το βράδυ (21:30).

Η διεξαγωγή του θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου για Covid 19 στον οποίο υποβάλλονται οι ποδοσφαιριστές του Άρη. Αν διαπιστωθούν επτά ενεργά κρούσματα, αυτομάτως θα αναβληθεί το παιχνίδι. Πάντως, ο Γιάκουμπ Μπράμπετς έχει προετοιμαστεί για… αγώνα καθώς με δηλώσεις του στα κανάλια Novasports αναφέρθηκε αρχικά στην κατάσταση που βιώνει λέγοντας ότι… «είναι δύσκολη. Πρέπει να προσαρμοστούμε και να μπούμε σε αυτούς τους ρυθμούς που ήμασταν και πριν και μάλιστα χωρίς του φιλάθλους στο γήπεδο. Είναι κάτι δυστυχώς που πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό, για όσο κρατήσει ακόμα», για να συμπληρώσει για το παιχνίδι.

«Έχουμε προβλήματα με κρούσματα και εμείς, αλλά πάντα νομίζω πως είναι καλύτερο να δίνουμε επίσημους αγώνες παρά να κάνουμε προπονήσεις. Είμαστε έτοιμοι και αυτοί που θα παίξουμε θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Πιστεύω πως θα κάνουμε αυτό που πρέπει την Τετάρτη και γενικότερα θα έχουμε έναν πετυχημένο μήνα, με όλα τα παιχνίδια που μας περιμένουν. Οπωσδήποτε είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Θυμάμαι τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας, που κερδίσαμε. Σίγουρα θα πάμε και την Τετάρτη για να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα