Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Ενγκμπακοτό

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Ενγκμπακοτό

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Ενγκμπακοτό

bet365

Ο Γιενί Ενγκμπακοτό συμμετείχε κανονικά στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στην έναρξη της εβδομάδας, με την προετοιμασία ενόψει του ματς με τον Άρη να φτάνει στην τελική της ευθεία.

Το «τριφύλλι» μετά το ρεπό της Πρωτοχρονιάς επέστρεψε στη δουλειά το απόγευμα της Κυριακής και για σήμερα, Δευτέρα (3/1) είχε προγραμματιστεί πρωινό πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου.

Πριν από την έναρξη του προγράμματος εντοπίστηκαν και δύο κρούσματα επιπλέον για να φτάσει ο αριθμός στα τέσσερα, στην ομάδα, η οποία έχει ακολουθεί από την αρχή τις απαραίτητες διαδικασίες για τους νοσούντες.

Στην προπόνηση που είχε rondo, εξάσκηση στις στατικές φάσεις και τελειώματα, έλαβε μέρος και ο Ενγκμπακοτό, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη γάμπα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Μπεκ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα