ΟΦΗ: Δύο κρούσματα κορονοϊού, «πετάει» για Τρίπολη η αποστολή

ΟΦΗ: Δύο κρούσματα κορονοϊού, «πετάει» για Τρίπολη η αποστολή

Δημήτρης Σαμόλης
ΟΦΗ: Δύο κρούσματα κορονοϊού, «πετάει» για Τρίπολη η αποστολή

bet365

Στον ΟΦΗ εντοπίστηκαν δύο κρούσματα κορονοϊού κατά τα τελευταία τεστ που έγιναν, κάτι που σημαίνει ότι η αποστολή θα «πετάξει» για Τρίπολη, για τον αγώνα εναντίον του Αστέρα, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Μετά τη διενέργεια pcr tests στον ΟΦΗ την Κυριακή (2/1) εντοπίστηκαν δύο κρούσματα κορονοϊού τα οποία αφορούν σε ποδοσφαιριστές. Αυτό σημαίνει ότι η αποστολή, που θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα (3/1), θα «πετάξει» για Τρίπολη όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Δεν τίθεται δηλαδή θέμα αναβολής του αγώνα εναντίον του Αστέρα, που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (4/2, 19.30). Αυτό θα συνέβαινε αν προέκυπταν επτά θετικά δείγματα παικτών.

Αυτή τη στιγμή στον ΟΦΗ πέντε είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν προσβληθεί από κορονοϊό (είχαν εντοπιστεί τρία θετικά δείγματα στα προηγούμενα τεστ) και οι οποίοι έχουν απομονωθεί.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα