ΑΕΚ: «Καμία πρόταση για Μπαρμπόσα»

ΑΕΚ: «Καμία πρόταση για Μπαρμπόσα»

Newsroom
ΑΕΚ: «Καμία πρόταση για Μπαρμπόσα»

bet365

Η ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει η παραμικρή επαφή με τη Νις για τον 26χρονο Βραζιλιάνο μέσο, του οποίου ο δανεισμός στην Παλμέιρας έληξε.

Ο Ντανίλο Μπαρμπόσα που ανήκει στη Νις και αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στην Παλμέιρας αποτελεί μια περίπτωση που υπάρχει στη λίστα της ΑΕΚ για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, ωστόσο δεν είναι μια εύκολη υπόθεση.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ έσπευσε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με τον 26χρονο Βραζιλιάνο μέσο, υπογραμμίζοντας πως δεν βρίσκεται σε καμία διαπραγμάτευση με τη Νις ούτε σε καμία απολύτως επαφή με τη γαλλική ομάδα αυτή τη στιγμή.

«Δεν υπάρχει η παραμικρή πρόταση για δανεισμό του Μπαρμπόσα. Ούτε ποσά έχουν συζητηθεί, ούτε τίποτα. Μεταγραφική υπόθεση Μπαρμπόσα δεν υπάρχει για την ΑΕΚ», έλεγαν χαρακτηριστικά από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα έληξε και τυπικά ο δανεισμός του Μπαρμπόσα από τη Νις στην Παλμέιρας και ο παίκτης καλείται να επιστρέψει στον γαλλικό σύλλογο. Τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες αναφέρουν πως η Παλμέιρας έχει ζητήσει από τη Νις την επέκταση του δανεισμού του Μπαρμπόσα για άλλους έξι μήνες, χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει κάποια εξέλιξη.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα