Ο «επισκέπτης» του Αστέρα που τον «διαφήμισε» στη Βοσνία

Newsroom
Ο «επισκέπτης» του Αστέρα που τον «διαφήμισε» στη Βοσνία

bet365

Οι Αρκάδες φιλοξένησαν τον προπονητή της Κρούπα και εκείνος είπε τα καλύτερα για την ομάδα και τον Μίλαν Ράσταβατς.

«Επισκέπτες» είχαν πρόσφατα στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς τις προπονήσεις της ομάδας παρακολουθούσε ο Βλάντιμιρ Ιλιτς. Πρόκειται για τον τεχνικό της Κρούπα που βρίσκεται στην κορυφή της δεύτερης κατηγορίας της Βοσνίας και θέλει να ανέβει στα «σαλόνια». Ο 33χρονος κόουτς εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή του εκεί πρωταθλήματος και για περίπου 15 ημέρες έγινε «κάτοικος» Αρκαδίας, καθώς θέλησε να «μάθει» πράγματα από την τεχνογνωσία της ομάδας και τον τρόπο που δουλεύει ο Μίλαν Ράσταβατς.

Ο νεαρός προπονητής επέστρεψε στη βάση του και μίλησε στα εκεί ΜΜΕ για την εν Ελλάδι παρουσία του. «Ηταν μία ωραία εμπειρία. Εμεινα για περίπου 15 ημέρες, ακολούθησαν τις προπονήσεις και όλα όσα έκαναν. Παράλληλα είδα και 2 αγώνες του Αστέρα. Διαθέτει πολύ καλές εγκαταστάσεις, υψηλού επιπέδου», σχολίασε μεταξύ άλλων. Και συνέχισε. «Εκεί είναι ένα βήμα μπροστά από εμάς, το ελληνικό πρωτάθλημα διαθέτει τοπ ομάδες. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στον Αστερα και ειδικά τον Μίλαν Ράσταβατς. Αφού πήρα το δίπλωμά μου ήταν πολύ σημαντικό για εμένα που έκανα αυτό το ταξίδι. Σκοπεύω στο μέλλον να επισκεφθώ και άλλες ομάδες του εξωτερικού και να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα