Ο Ιωνικός ανακοίνωσε τον Μάντζη

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε τον Μάντζη

Newsroom
Ο Ιωνικός ανακοίνωσε τον Μάντζη

bet365

Ο 30χρονος φορ υπέγραψε στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και επαναπατρίστηκε ύστερα από 1,5 σεζόν στην Κύπρο.

Κάτοικος Νίκαιας και επίσημα έγινε σήμερα (30/12) ο Βασίλης Μάντζης. Ο 30χρονος φορ ήταν σε προχωρημένες επαφές με τον Ιωνικό ύστερα από την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ετσι επαναπατρίστηκε, καθώς στη μεγάλη κατηγορία έχει αγωνιστεί και με το Βόλο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Βασίλη Μάντζη, ο οποίος αποτελεί την πρώτη χειμερινή μεταγραφή της ομάδας μας.


Γεννημένος στις 4 Δεκεμβρίου του 1991, ο Βασίλης Μάντζης ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μάχη Μαραθώνα. Αγωνίστηκε στη συνέχεια στα Χανιά και στον ΝΠΣ Βόλο, ενώ τη σεζόν 2018/19 ήταν ο τρίτος σκόρερ της Football League με 14 τέρματα, βοηθώντας την ομάδα της Μαγνησίας να ανέβει στην Super League.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ο Έλληνας επιθετικός φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Λευκωσίας, καταγράφοντας 48 εμφανίσεις με 13 γκολ.
Βασίλη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ιωνικού!

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του, ο Βασίλης Μάντζης τόνισε στο ionikosfc: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Ιωνικού και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας».

....

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα