ΠΑΟΚ: Κοιτάζει Νταβίντε Σαντόν για τα άκρα της άμυνάς του

Newsroom
ΠΑΟΚ: Κοιτάζει Νταβίντε Σαντόν για τα άκρα της άμυνάς του

bet365

Την περίπτωση του 30χρονου μπακ της Ρόμα, Νταβίντε Σαντόν, εξετάζει σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα ο ΠΑΟΚ. Στην κούρσα της απόκτησής του Ιταλού και η Γαλατασαράι.

ΠΑΟΚ και Γαλατασαράι βρίσκονται ανάμεσα στις ομάδες που τσεκάρουν την περίπτωση του Ιταλού πρώην διεθνή μπακ, Νταβίντε Σαντόν. Το συμβόλαιο του 30χρονου (κλείνει τα 31 την Κυριακή) άσου με την Ρόμα εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι, και ως εκ τούτου από την 1η Ιανουαρίου είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του.

Ο Σαντόν δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των ανθρώπων της Ρόμα που το καλοκαίρι του 2018 κατέβαλαν 9.5 εκατομμύρια ευρώ στην Ίντερ για να τον αποκτήσουν, έχοντας στα χρόνια που ακολούθησαν 53 συμμετοχές και 3 ασίστ με την φανέλα των «τζιαλορόσι». Την φετινή χρονιά δεν έχει καταφέρει να καταγράψει κάποια εμφάνιση σε επίσημο παιχνίδι της Ρόμα.

Ο Σαντόν είναι δεξιοπόδαρος αλλά μπορεί να καλύψει με την ίδια ευκολία και τις δύο πλευρές της άμυνας, ενώ στην καριέρα του έχει 2 γκολ σε 293 εμφανίσεις με τις φανέλες των Ίντερ, Τσεζένα, Νιουκάστλ και Ρόμα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα