ΑΕΚ: Στην Κύπρο γράφουν ότι ο Μπακάκης προτάθηκε στον ΑΠΟΕΛ

Newsroom
ΑΕΚ: Στην Κύπρο γράφουν ότι ο Μπακάκης προτάθηκε στον ΑΠΟΕΛ

bet365

Ο Μιχάλης Μπακάκης βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και στην Κύπρο αναφέρουν ότι ο Έλληνας διεθνής μπακ της ΑΕΚ προτάθηκε στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Μπακάκης δεν υπολογίζεται στην ΑΕΚ και είναι πιθανό να αποχωρήσει τον Ιανουάριο μετά από 7,5 χρόνια στους κιτρινόμαυρους αν βρει κάποια πρόταση που να τον ικανοποιεί, ενώ η Ένωση δεν θα σταθεί εμπόδιο, έχοντας καλές σχέσεις μαζί του και αναγνωρίζοντας τον επαγγελματισμό του.

Σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα goal.philenews.com ο Μπακάκης έχει προταθεί στον ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του 30χρονου μπακ συνδέεται με την Κύπρο, καθώς τον Νοέμβριο είχε γραφτεί για την Ανόρθωση.

Όπως υποστηρίζουν στην Κύπρο, ο ΑΠΟΕΛ τη δεδομένη στιγμή έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και αν κλείσει τη συγκεκριμένη εκκρεμότητα, τότε μόνο θα μπορούσε να στραφεί και στην απόκτηση δεξιού μπακ. Πάντως, όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο ΑΠΟΕΛ δεν θα μπορούσε να καλύψει το τωρινό συμβόλαιο του Μπακάκη στην ΑΕΚ, το οποίο ανέρχεται κοντά στις 400.000 ευρώ ετησίως.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα