«Ο Ατρόμητος έχει επαφές με τον Ιορντανέσκου»

«Ο Ατρόμητος έχει επαφές με τον Ιορντανέσκου»

Newsroom
«Ο Ατρόμητος έχει επαφές με τον Ιορντανέσκου»

bet365

Στη Ρουμανία μετέδωσαν πως οι Περιστεριώτες βρίσκονται σε συζητήσεις με τον 43χρονο τεχνικό.

Στο «προσκήνιο» για τον Ατρόμητο βάζουν τον Εντι Ιορντανέσκου, από την πατρίδα του Ρουμάνου τεχνικού. Οπως μεταδίδουν σχετικά ο 43χρονος τεχνικός, γιος του Ανχελ Ιορντανέσκου που μεταξύ άλλων έχει εργαστεί στην Εθνική Ελλάδος και έχει παίξει μπάλα στον ΟΦΗ, βρίσκεται σε επαφές με τους Περιστεριώτες ώστε να αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία και γίνονται συζητήσεις.

Ο νεαρός κόουτς που μάλιστα ως παίκτης βρέθηκε το 1998 για μικρό χρονικό διάστημα στον Πανιώνιο, ήταν μέχρι και πριν από 1 μήνα στον πάγκο της Στεάουα Βουκουρεστίου, ενώ μεταξύ άλλων στο παρελθόν εργάστηκε σε Κλουζ, Αστρα και ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Μάλιστα με την πρώτη κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα Ρουμανίας, ενώ το 2015 έφτασε με την Παντούρι μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου.

...

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα