Επιστροφή στα Σπάτα για τους παίκτες της ΑΕΚ, συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα ο Στάνκοβιτς

Επιστροφή στα Σπάτα για τους παίκτες της ΑΕΚ, συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα ο Στάνκοβιτς

Δημήτρης Βέργος
Επιστροφή στα Σπάτα για τους παίκτες της ΑΕΚ, συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα ο Στάνκοβιτς

bet365

Μετά την τετραήμερη άδεια των Χριστουγέννων οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις. Όλα τα τεστ κορονοϊού ήταν αρνητικά, ενώ ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθούσε μετά την επέμβαση στον μηνίσκο.

Τα... κεφάλια μέσα ξανά από σήμερα στην ΑΕΚ καθώς οι κιτρινόμαυροι επέστρεψαν από την άδεια των τεσσάρων ημερών που είχαν πάρει για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα. Φυσικά το μεγάλο ενδιαφέρον είχε να κάνει με τα αποτελέσματα των τεστ για τον κορονοϊό καθώς σε αρκετές ομάδες προκύπτουν θετικά δείγματα από τους ελέγχους μετά τις διακοπές των παικτών. Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο πάντως όλα τα τεστ στα οποία είχε υποβληθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα το πρωί της Τρίτης (28/12) ήταν αρνητικά, όπως ανακοίνωσε η Ένωση.

Έτσι τα προβλήματα για τον Αργύρη Γιαννίκη είναι τα γνωστά και αφορούν τους Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Κώστα Γαλανόπουλο, οι οποίοι συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν. Ο Στάνκοβιτς αναμένεται να επιστρέψει στη δράση με το νέο έτος και μένει να φανεί πως θα ανταποκριθεί στις προπονήσεις που ακολουθούν για να δούμε αν θα υπολογίζεται για το πρώτο ματς του 2022.

Ο 29χρονος Αυστριακός τερματοφύλακας είχε προχωρήσει σε προγραμματισμένη μικροεπέμβαση στον μηνίσκο πριν από τρεις εβδομάδες και ο ίδιος από την πρώτη στιγμή στόχευε να επιστρέψει στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία στις 5 Ιανουαρίου. Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το απόγευμα της Τετάρτης στις 18:00.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα