Λουτσέσκου σε Μπότο: «Είσαι σημαντικό μέλος της ισχυρότερης ομάδας»!

Λουτσέσκου σε Μπότο: «Είσαι σημαντικό μέλος της ισχυρότερης ομάδας»!

Newsroom
Λουτσέσκου σε Μπότο: «Είσαι σημαντικό μέλος της ισχυρότερης ομάδας»!

bet365

Στους παίκτες και το προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ, παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο νέος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου Ζοσέ Μπότο!

Τον Πορτογάλο παρουσίασε στα μέλη της ομάδας, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης λέγοντας: «Είναι χαρά μας να σας παρουσιάζουμε τον νέο αθλητικό διευθυντή, τον Ζοζέ Μπότο. Στο εξής είναι ο υπεύθυνος για όλα τα ζητήματα της ομάδας, έχει τον απόλυτο έλεγχο. Σεβαστείτε τον και υποστηρίξτε τον με όλες σας τις δυνάμεις. Σας εύχομαι μια καλή χρονιά. Προσέξτε πάρα πολύ όλες σας τις δραστηριότητες. Τα νέα δεδομένα της πανδημίας απαιτούν τη μέγιστη προσοχή, κυρίως για να είστε εσείς υγιείς, αλλά και για το καλό της ομάδας».

Αμέσως μετά ο Ζοσέ Μπότο τόνισε: «Σας ευχαριστώ για την υποδοχή, είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ. Θα με βλέπετε συχνά, μου αρέσει να έρχομαι στις προπονήσεις και πάντα θα είμαι ανοικτός σε όποιον θέλει να μου μιλήσει. Όχι εδώ, γιατί είναι ο ιερός χώρος για τους προπονητές και τους παίκτες, αλλά στο γραφείο μου. Θα είμαι δίπλα σας συνεχώς».

Από την δική του πλευρά ο Ραζβάν Λουτσέσκου αφού καλωσόρισε τον νέο αθλητικό διευθυντή είπε: «Καλωσήρθες! Είσαι πλέον μέλος και μάλιστα σημαντικό της ισχυρότερης ομάδας, που χτίζεται αυτή την εποχή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα