ΠΑΟΚ: Ο Τσόλακ παίρνει το δρόμο της επιστροφής για την Τούμπα

ΠΑΟΚ: Ο Τσόλακ παίρνει το δρόμο της επιστροφής για την Τούμπα

bet365

Από την στιγμή που ΠΑΟΚ και Μάλμε δεν τα βρήκαν στο θέμα της μεταγραφής, ο Κροάτης επιθετικός επιστρέφει στην Τούμπα και ξαναμπαίνει στις προπονήσεις της ομάδας.

Η τελευταία πρόταση της Μάλμε προς τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Αντόνιο Τσόλακ κρίθηκε από τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» πολύ χαμηλή, η αλήθεια είναι ότι το ποσό που πρόσφεραν οι πρωταθλητές Σουηδίας απέχει πολύ από τη ρήτρα των 3.000.000 ευρώ, με αποτέλεσμα ο Κροάτης φορ να επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, μετά το τέλος του δανεισμού του.

Ο Αντόνιο Τσόλακ ολοκλήρωσε την παρουσία του στη Μάλμε με 19 γκολ σε 40 αγώνες, κατέκτησε το πρωτάθλημα Σουηδίας, αγωνίστηκε στους ομίλους του Champions League, ωστόσο παρά τη βεβαιότητα που εκφραζόταν το προηγούμενο διάστημα και από τον ίδιο και από την ομάδα, η υπόθεση του «κόλλησε» στο οικονομικό κομμάτι.

Ο Κροάτης επιθετικός θα επιστρέψει την 1η Ιανουαρίου στις προπονήσεις και θα εξαρτηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα αν θα υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου ή θα αναζητηθεί άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα