«Ο Αουγκουστίνιακ ενδέχεται να πάει στην ΑΕΚ»

«Ο Αουγκουστίνιακ ενδέχεται να πάει στην ΑΕΚ»

Newsroom
«Ο Αουγκουστίνιακ ενδέχεται να πάει στην ΑΕΚ»

bet365

Ρωσικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Ράφαλ Αουγκουστίνιακ ενδέχεται να μετακομίσει στην Ελλάδα, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Sport Express», η ΑΕΚ είναι ο πιθανότερος προορισμός για να συνεχίσει την καριέρα του ο Ράφαλ Αουγκουστίνιακ.

Ο 28χρονος Πολωνός αγωνίζεται στην Ουράλ, είναι μία φορά διεθνής με την Εθνική Πολωνίας και το καλοκαίρι ολοκληρώνεται η συνεργασία του με την ρωσική ομάδα. Ετσι, τον Ιανουάριο μπορεί να ξεκινήσει συζητήσεις με άλλες ομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αποχωρήσει από τώρα από τον σύλλογο του Γεκατερίνμπουργκ έναντι όχι υψηλού αντίτιμου.

Ο Αουγκουστίνιακ, ο οποίος αποτελεί μία από τις «κολώνες» της Ουράλ από το 2019, αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής και διακρίνεται για τα πολλά τρεξίματα, την ένταση και τη δύναμη που έχει στο παιχνίδι του. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Βίγκρι Σουβάλκι, Πογκόν Σιέντλιτσε, Γιαγκελόνια και Βίτζεβ Λοτζ.

@Photo credits: Video Screen

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα