Ολυμπιακός: Ψηφίστε τον MVP για το 2021! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ψηφίστε τον MVP για το 2021! (vids)

bet365

Το Gazzetta σας βάζει σε... mood ατομικής αξιολόγησης για να καταλήξετε στον MVP του Ολυμπιακού στο πρώτο μισό του 2021-2022!

Οι περιπτώσεις των παικτών του Ολυμπιακού που μπαίνουν προς ψηφοφορία δεν είναι και λίγες. Στην άμυνα είναι οι Παπέ Σισέ και Ρέαμπτσιουκ, στο κέντρο ο Εμβιλά, στα άκρα της επίθεσης ο Μασούρας και ο Αγκιμπού Καμαρά (ο οποίος μπορεί να μπει και στο κέντρο) και μπροστά και ο Ελ Αραμπί και ο Τικίνιο. Βοήθειες φέτος έχει δώσει και ο Βαλμπουενά αλλά επιλέξαμε να τον αφήσουμε εκτός.

Powered by Quiz Maker

Παπέ Αμπού Σισέ

Παπέ Αμπού Σισέ

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ

Γιαν Εμβιλά

Γιαν Εμβιλά

Αγκιμπού Καμαρά

Αγκιμπού Καμαρά

Γιώργος Μασούρας

Γιώργος Μασούρας

Τικίνιο

Τικίνιο

Γιουσέφ Ελ Αραμπί

Γιουσέφ Ελ Αραμπί

Ο 26χρονος διεθνής Σενεγαλέζος μπακ είναι με διαφορά ο κορυφαίος μπακ στο φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο Παπέ Αμπού Σισέ έφτασε στο σημείο να γίνει ο Νο1 σκόρερ στην ιστορία των Πειραιωτών από ξένους μπακ. Φέτος έχει 27 αγώνες με 5 γκολ.

Η βελτίωσή του υπήρξε εμφανής όπως ήταν κομβική και η προσφορά του στην Ευρώπη και σε ματς όπως με Αντβέρπ και Φενέρ (με αντίπαλο την Αντβέρπ ο Ρέαμπτσιουκ έβαλε το γκολ για το 2-1). Ο 23χρονος Μολδαβός έχει 27 ματς με 1 γκολ και 2 ασίστ φέτος.

Όταν είναι καλά ο Γιαν Εμβιλά είναι ο πιο ποιοτικός χαφ του έμψυχου δυναμικού του Ολυμπιακού. Ο 31χρονος άλλοτε διεθνής μέσος έχει καταγράψει στο πρώτο μισό της σεζόν 2021-2022 σε 22 αγώνες 1 γκολ και 3 ασίστ, αν και ταλαιπωρήθηκε με covid-19 και τραυματισμούς.

Στα 20 του είναι το απόλυτο πασπαρτού. Ο παίκτης για όλες τις δουλειές μεσοεπιθετικά, που φέτος έχει κάνει... παπάδες με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Αγκιμπού Καμαρά έβαλε γκολάρα με την ΑΕΚ και έχει 5 γκολ και 4 ασίστ σε 25 αγώνες. Ο νεαρός Αφρικανός μπορεί να παίξει από χαφ μέχρι εξτρέμ, δεκάρι ή κρυφός κυνηγός.

Ο Γιώργος Μασούρας είναι ο κορυφαίος Έλληνας παίκτης του Ολυμπιακού και πιθανώς και τοπ Έλληνας γενικά στη θέση του. Ο 27χρονος διεθνής κυνηγός φέτος έχει 23 αναμετρήσεις με 6 γκολ και 4 ασίστ και έχει σκοράρει σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπως βρήκε δίχτυα και με τον ΠΑΟΚ.

Ναι ο Τικίνιο δεν κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του όμως ως 2ος επιθετικός έχει βάλει κρίσιμα γκολ στα 2 ματς με τη Φενέρ. Επίσης έχει 8 γκολ σε 22 αγώνες στο σύνολο στο πρώτο μισό του 2021-2022 παρότι είναι 2ος σε ιεραρχία πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Ο killer του Ολυμπακού που φέτος έγινε ο Νο1 σκόρερ του σε επίπεδο Ευρώπης. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη με 16 γκολ σε 33 αγώνες. Φέτος έχει βάλει 14 γκολ σε 24 αγώνες και στο σύνολο στον Ολυμπιακό στην καριέρα του έχει 124 αγώνες με 69 γκολ και 15 ασίστ.