«Στην Πορτογαλία ο Σεμέδο, περιμένει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Πόρτο»

Κώστας Τόπας
«Στην Πορτογαλία ο Σεμέδο, περιμένει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Πόρτο»

bet365

Στην Πορτογαλία για ολιγοήμερες διακοπές βρίσκεται ο Ρούμπεν Σεμέδο, με την ελπίδα ότι με την επανεκκίνηση του ελληνικού πρωταθλήματος, θα έχει ολοκληρωθεί και η μετακίνησή του στην Πόρτο.

Ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού, παραμένει ψηλά στην μεταγραφική λίστα της Πόρτο, ενόψει χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Επιθυμία των δράκων είναι ο δανεισμός του Σεμέδο με υποχρεωτική οψιόν αγοράς το καλοκαίρι που θα ανέρχεται στα 5.5 εκατομμύρια ευρώ. Μία πρόταση η οποία δεν είναι αποδεκτή από τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίο σύμφωνα με τους Πορτογάλους επιμένουν για την άμεση πώληση του 27χρονου στόπερ έναντι 6 εκατομμύριων ευρώ.

Αυτή τη φορά νέο δημοσίευμα από την «Ojogo», αναφέρει ότι ο Πορτογάλος αμυντικός, εκμεταλλευόμενος την άδεια που έχουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού λόγω εορτών, επέστρεψε στην πατρίδα του και ελπίζει πως με την επανεκκίνηση του ελληνικού πρωταθλήματος, θα έχει ολοκληρωθεί και η μετακίνησή του στην Πόρτο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα