Το κοινωνικό «πρόσωπο» του Ατρόμητου

Newsroom
Το κοινωνικό «πρόσωπο» του Ατρόμητου

bet365

Οι Περιστεριώτες προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στην κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε ο Ατρόμητος, καθώς οι Περιστεριώτες προσέφεραν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης στην κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Πιστός στην ιερή υποχρέωσή του προς την κοινωνία και τον συνάνθρωπο, ο Ατρόμητος στέκεται δίπλα στα άτομα που ειδικά αυτή την περίοδο το έχουν περισσότερο ανάγκη, προσφέροντας μια μικρή βοήθεια για την ανακούφιση τις μέρες των Χριστουγέννων.

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα μας προσέφερε τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης στην κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος», που πραγματοποιεί όλα αυτά τα χρόνια ένα αξιοθαύμαστο έργο με μοναδικό όπλο την ανθρώπινη αλληλεγγύη και φυσικά η παροχή βοήθειας δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ.

Όπως αναφέρει ο ίδιος «Ο Άλλος Άνθρωπος», πρόκειται για μια κίνηση αλληλεγγύης και ένδειξης αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, με την ελπίδα να αφυπνιστούν συνειδήσεις και να γίνουν και άλλες παρόμοιες δράσεις από άλλους ανθρώπους και ομάδες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα