Με Μεγιάδο-Γκαγιέγος στον άξονα ο ΟΦΗ δέχεται γκολ κάθε 188'!

Με Μεγιάδο-Γκαγιέγος στον άξονα ο ΟΦΗ δέχεται γκολ κάθε 188'!

Γιώργος Ντυμένος
Με Μεγιάδο-Γκαγιέγος στον άξονα ο ΟΦΗ δέχεται γκολ κάθε 188'!

bet365

Ο Αργεντινός και ο Χιλιανός χαφ έχουν συνθέσει ένα πολύ καλό δίδυμο και στα 753' που έχουν συνυπάρξει στη μεσαία γραμμή των Κρητικών η ομάδα τους έχει δεχθεί μόλις 4 γκολ, εκ των οποίων το 1 με πέναλτι.

Το καλύτερο για το... τέλος του 2021 επιφύλαξε ο ΟΦΗ, τουλάχιστον σε επίπεδο Super League Interwetten αφού ακολουθεί η ρεβάνς με τον Αρη για το Κύπελλο Ελλάδος. Οι Κρητικοί πέρασαν χθες (20/12) νικηφόρα από το ΟΑΚΑ και το 2-1 που επικράτησαν της ΑΕΚ «επιβεβαίωσε» πως είναι βασικοί υποψήφιοι για τα play offs και ότι, το αυτονόητο, διαθέτουν μία στρωμένη/καλή ομάδα.

Για όσους «θυμούνται» ο διακόπτης για εκείνους γύρισε στο Αγρίνιο όταν κέρδισαν (2-1) τον Παναιτωλικό και συμπεριλαμβανομένου αυτού του παιχνιδιού «τρέχουν» στη λίγκα σερί 5-3-1, ενώ στο συγκεκριμένο ματς έπαιξε για πρώτη φορά φέτος ο Μεγιάδο (στις αρχές της περιόδου ο Αργεντινός χαφ ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό).

Για τον 28χρονο δεν απαιτούνται συστάσεις αφού τον ξέρουμε καλά στα 3 και πλέον χρόνια που παίζει στα μέρη μας και έχει αποδείξει πως είναι ένας εξαιρετικός ανασταλτικός μέσος. Τότε λοιπόν ήταν που «ντεμπουράρισε» το δίδυμο των Μεγιάδο-Γκαγιέγος στον άξονα του ΟΦΗ, αφού ο Χιλιανός που αποκτήθηκε το καλοκαίρι δεν είχε αγωνιστεί ξανά μαζί με το «πιτ-μπουλ», όπως λένε τον Μεγιάδο στο Ηράκλειο, σε επίπεδο επίπεδο.

Εκτοτε μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι οι Κρητικοί... πάνε τρένο. Οι δυο τους στα «6αρο-8άρια» έχουν συνυπάρξει μέχρι στιγμής για 753 αγωνιστικά λεπτά (μαζί με τις καθυστερήσεις) και σε αυτό το διάστημα η εστία της ομάδας τους παραβιάστηκε μόλις 4 φορές, εκ των οποίων η 1 με πέναλτι (από τον Μπρούνο Γκάμα του Αρη).

Ετσι ο ΟΦΗ με Μεγιάδο/Γκαγιέγος στον άξονα δέχεται κατά μέσο όρο γκολ κάθε 188', δηλαδή χοντρικά 1 σε 2 αγώνες του, ενώ στη μόνη ήττα που γνώρισε από την αποθεραπεία του Μεγιάδο και έπειτα (κόντρα τον Ολυμπιακό) ο δεύτερος δεν έπαιξε και απουσίαζε από το πλευρό του πρώτου.

Σίγουρα δεν παίζουν μόνο οι 2 τους αλλά 11, ωστόσο έχουν συνθέσει μία πολύ καλή μεσαία γραμμή που μάλιστα προσφέρει και επιθετικά, αφού με τον Ιωνικό ο Γκαγιέγος άνοιξε το σκορ.

....

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα