Στο κενό η έφεση του ΠΑΟΚ, κλειστή η Τούμπα γι' άλλους δύο αγώνες

Newsroom
Στο κενό η έφεση του ΠΑΟΚ, κλειστή η Τούμπα γι' άλλους δύο αγώνες

bet365

Η επιτροπή εφέσεων δεν έκανε δεκτή την έφεση που είχε καταθέσει ο ΠΑΟΚ για την τιμωρία του λόγω των επεισοδίων στο ματς με τον Άρη κι έτσι η Τούμπα θα παραμείνει κλειστή και για τα επόμενα δύο παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ είχε καταθέσει έφεση για την βαριά τιμωρία που του επιβλήθηκε από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League, για τα γεγονότα του παιχνιδιού με τον Άρη, αλλά η ΕΠΟ δεν την έκανε δεκτή όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της το μεσημέρι της Τρίτης (21/12).

Έτσι η Τούμπα θα παραμείνει κλειστή και για τα παιχνίδια με ΑΕΛ στο Κύπελλο και με Παναιτωλικό στο πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε τιμωρηθεί με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών (έχει εκτίσει ήδη τις δύο), και με πρόστιμο 193.500 ευρώ.

H ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με την απόφαση 43/2021, απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄αριθ. 200/2021 ΠΜΠΟ της SL1 (για πειθαρχικές παραβάσεις στον αγώνα της 11ης αγωνιστικής της SL1 ΠΑΟΚ-Άρης)».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα