Super League Interwetten: Οι ομάδες έτοιμες να αντιδράσουν, αν δεν λάβουν από την Κυβέρνηση τα χρήματα από το στοίχημα

Newsroom
Super League Interwetten: Οι ομάδες έτοιμες να αντιδράσουν, αν δεν λάβουν από την Κυβέρνηση τα χρήματα από το στοίχημα

bet365

Αρκετές ομάδες της Super League Interwetten θα αντιδράσουν με κάθε δυνατό μέσο, αν δεν τους καταβληθούν τα χρήματα από τα ποσοστά που δικαιούνται μέσω του στοιχήματος. Τι προέκυπτε από το Υφυπουργείο.

Οι ομάδες της Super League Interwetten εμφανίζονται έτοιμες να αντιδράσεις με κάθε δυνατό μέσο, ασκώντας πίεση στην Κυβέρνηση στην περίπτωση που δεν τους καταβληθούν τα χρήματα από τα ποσοστά που δικαιούνται μέσω του στοιχήματος.

Κατά μία πηγή η καταλυτική ημερομηνία για να καταβληθούν στις ομάδες τα χρήματα που δικαιούνται από τα ποσοστά μέσω του στοιχήματος είναι η 15η Ιανουαρίου, όμως δεν αποκλείεται να περιμένουν μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου για να προχωρήσουν (εάν χρειαστεί) σε αντιδράσεις.

Στην περίπτωση που η Κυβέρνηση δεν έχει καταθέσει τα συγκεκριμένα ποσά στους λογαριασμούς των ομάδων, τότε δεν αποκλείεται να δούμε μέχρι και αναβολή του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη υπάρξει κάποιες ομάδες που έχουν εκφράσει την αγωνία και τη δυσανασχέτηση τους πάνω στο θέμα.

Τι προέκυπτε από το Υφυπουργείο

Πάντως, από το Υφυπουργείο Αθλητισμού αυτό που προκύπτει είναι ότι έχουν κινηθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και πως το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Θόδωρο Σκυλακάκη και μέχρι τέλη Ιανουαρίου θα έχει καταβληθεί το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα