Απολογήθηκε ο Σούντγκρεν, αποφασίζει ο Καρυπίδης

Απολογήθηκε ο Σούντγκρεν, αποφασίζει ο Καρυπίδης

Βασίλης Βλαχόπουλος
Απολογήθηκε ο Σούντγκρεν, αποφασίζει ο Καρυπίδης

bet365

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν απολογήθηκε στον γενικό διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Αγησίλαο Τουμαζάτο και περιμένει την απόφαση του Θόδωρου Καρυπόίδη για το μέλλον του στον Άρη.

Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής κλήθηκε σε απολογία λόγω της άρνησής του να ταξιδέψει στην Κρήτη για τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης (16/12) με τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Interwetten Superleague. Λόγω της γέννησης του πρώτου παιδιού του, οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει να μην ταξιδέψει με την αποστολή και το πλάνο περιλάμβανε να μεταβεί στην Κρήτη ανήμερα του αγώνα. Ωστόσο, ο Σουηδός επικαλέστηκε αδιαθεσία και αρνήθηκε να ταξιδέψει. Μετά τη σημερινή (20/12) απολογία του στον Αγησίλαο Τουμαζάτο, αναμένεται η απόφαση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος εκτίμησε ότι με τη συμπεριφορά του ο Σουηδός δεν ανταποκρίθηκε στους κανόνες της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα