Μακέντα: 100άρησε με την πράσινη φανέλα στο πρωτάθλημα

Μακέντα: 100άρησε με την πράσινη φανέλα στο πρωτάθλημα

Κώστας Ζάλιαρης
Μακέντα: 100άρησε με την πράσινη φανέλα στο πρωτάθλημα

bet365

Ο Φεντερίκο Μακέντα κατάφερε να φτάσει σε τριψήφιο αριθμό συμμετοχών με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στην Super League Interwetten, στο 2-0 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ιταλός επιθετικός που το τελευταίο διάστημα είχε καταφέρει να βρεθεί σε περίοδο φορμαρίσματος και να διατηρήσει εξαιρετική σχέση με τα δίχτυα σκοράροντας σε τρία διαδοχικά ματς, έπιασε την 100άρα στο πρωτάθλημα.

Μπαίνοντας με αλλαγή στο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο, αντικαθιστώντας τον Αϊτόρ στο 67ο λεπτό, ο «Κίκο» έπιασε τα 100 παιχνίδια στην Super League Interwetten, στην 4η σεζόν της παρουσίας του στο «τριφύλλι».

«Καλωσήρθες στο κλαμπ, Κίκο. 100 παιχνίδια στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού» ανέφεραν οι «πράσινοι» στα social media για το επίτευγμα του παίκτη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα