ΟΦΗ: Με Τσιλιανίδη, αλλά χωρίς Ναμπί κόντρα στην ΑΕΚ

ΟΦΗ: Με Τσιλιανίδη, αλλά χωρίς Ναμπί κόντρα στην ΑΕΚ

Newsroom
ΟΦΗ: Με Τσιλιανίδη, αλλά χωρίς Ναμπί κόντρα στην ΑΕΚ

bet365

Ο ΟΦΗ θα παραταχθεί κόντρα στην ΑΕΚ χωρίς τον Ναμπί, αλλά επιστρέφει ο Τσιλιανίδης. Δείτε την αποστολή που ανακοίνωσε ο Νίκος Νιόπλιας.

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (20/12, 19:30, CS1HD) την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 15η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Νίκος Νιόπλιας υπολογίζει και πάλι στον Κοσμά Τσιλιανίδη, ενώ εκτός έμεινε ο Αντίλ Ναμπί. Τραυματίας είναι ο Απόστολος Διαμαντής.

Ο Δημήτρης Σωτηρίου συνέχισε θεραπεία, ο Φιορίν Ντουρμισάι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, ενώ ο Ουές έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ συμπεριλήφθησαν οι:

Epassy, Waterman, Σηφάκης, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Mellado, Μπαλογιάννης, Toral, Στάικος, Castaignos, De Guzman, Gallegos, Kamau, Τσιλιανίδης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Γιάννου, Selimovic, Λάμπρου, van Duinen, Bούρος.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα