ΑΕΚ: Χωρίς Μοχαμάντι και Μιτάι κόντρα στον ΟΦΗ

ΑΕΚ: Χωρίς Μοχαμάντι και Μιτάι κόντρα στον ΟΦΗ

Newsroom
ΑΕΚ: Χωρίς Μοχαμάντι και Μιτάι κόντρα στον ΟΦΗ

bet365

Με τους Μιλάντ Μοχαμάντι και Μάριο Μιτάι να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον ΟΦΗ (20/12, 19:30) στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ στο τελευταίο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα για το 2021, υποδέχεται τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ (20/12, 19:30) και σήμερα (19/12) οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους.

Ο Αργύρης Γιαννίκης είδε στην προπόνηση της Κυριακής (19/12) τον Μιλάντ Μοχαμάντι να ακολουθεί ξανά ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, μετά τη θλάση που τον ταλαιπωρεί κι έτσι δεν θα είναι έτοιμος για τον αγώνα της Δευτέρας.

Οπως ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Μάριο Μιτάι, μετά τις ενοχλήσεις που έχει στον λαγονοψοΐτη και θα απουσιάζει από το αυριανό ματς. Από εκεί και πέρα οι Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.

Το πρωί της Δευτέρας (20/12, 11:00) οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης, θα κάνουν «ενεργοποίηση» στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια η αποστολή θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο εν όψει της αναμέτρησης με τους Κρητικούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα