Super League Interwetten: Ολο το σημερινό πρόγραμμα, ώρες και κανάλια

Newsroom
Super League Interwetten: Ολο το σημερινό πρόγραμμα, ώρες και κανάλια

bet365

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Λεωφόρο ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής για την 15η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται η 15η αγωνιστική της Super League Interwetten, ο λόγος για τα Ολυμπιακός – Λαμία, ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα. Χθες Σαββάτο είχαμε μόνο ένα παιχνίδι με τον Παναιτωλικό να επικρατεί του Ατρομήτου με 2-1 και να παίρνει σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Φαβορί ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκης

Ξεκινάμε με τα παιχνίδια της Κυριακής από το πρώτο χρονικά. Στις 15:00 ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Λαμία με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν φυσικά το τρίποντο για να συνεχίσουν τον αήττητο σερί τους, αλλά και να κρατήσουν την διαφορά των 8 πόντων από την ΑΕΚ, ελπίζοντας πως μπορούν να γίνουν και περισσότεροι αν την Δευτέρα η Ένωση δε νικήσει τον ΟΦΗ. Η Λαμία από την άλλη είναι στην 12η θέση και θέλει να πάρει κάτι από το ματς αυτό, αλλά και η ίδια ξέρει πως είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς υπάρχει μεγάλη ποιοτική διαφορά στις δύο ομάδες.

Στα αγωνιστικά, εκτός αποστολής έμεινα για τους γηπεδούχους οι Σεμέδο, Μάρκοβιτς και Καρμπόβνικ. Αναλυτικά η αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Ονιεκούρου, Μασούρας, Λόπες, Βρουσάι, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί και Τικίνιο.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν έχει στη διάθεσή του τους Αντέτζο, Μπεχαράνο, Μανούσο και Καραμάνο. Επιστρέφει ο Μαρτίνεθ. Στην αποστολή βρίσκονται οι Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Ελευθεριάδης, Τρούμπουλος, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Μανουσάκης.

Να συνεχίσει στη Τούμπα την αγωνιστική του άνοδο ο ΠΑΟΚ, για το καλύτερο ο Αστέρας

Στο δεύτερο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 19:30 τον Αστέρα Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι μετά από μια «κοιλιά» δείχνουν να βρίσκουν και πάλι τον καλό τους εαυτό και θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην 3η θέση (έχουν 25 βαθμούς). Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους είναι στην 8η με 17 και θέλουν να πάρουν ότι μπορούν για να συνεχίσουν να είναι κοντά στην εξάδα.

Στα αγωνιστικά ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεση του τους Ελ Καντουρί, Τέιλορ και Ολιβέιρα, που έκαναν θεραπείες κι ατομικό. Αναλυτικά οι παίκτες που θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής (19.12) στην Τούμπα είναι οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Λύρατζης , Βιεϊρίνια , Ίνγκασον , Βαρέλα , Κρέσπο , Μιχάι , Σίντκλεϊ , Τσιγγάρας , Εσίτι , Κούρτιτς , Σβαμπ , Ντόουγκλας , Κωνσταντέλιας , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Άκπομ και Σφιντέρσκι.

Στον Αστέρα εκτός είναι οι Καπίγια και Σανταφέ, ενώ επιστρέφει ο Καστάνιο που εξέτισε. Στην αποστολή βρίσκονται οι Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Αλβαρες, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Σίτο, Μπαράλες, Κρέσπι, Μπενίτο, Σονί.

Ντέρμπι με βλέμμα τετράδας στη Λεωφόρο

Την ίδια ώρα με τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, διεξάγεται στη Λεωφόρο η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην 5η θέση με 20 βαθμούς, ενώ οι Γιαννιώτες είναι στην 4η με 22. Αν κερδίσουν οι γηπεδούχοι θα ανέβουν στην 4η θέση, ενώ αν πάρουν έστω και βαθμό οι φιλοξενούμενοι θα παραμείνουν αυτοί εκεί ακόμα και αν ο ΟΦΗ κερδίσει την ΑΕΚ.

Στα αγωνιστικά, για τους γηπεδούχους εκτός έμειναν οι Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης και Μπουζούκης, ενώ επιστρέφει ο Χουάνκαρ και οι Βέλεθ, Σένκεφελντ θα είναι στην αποστολή την οποία αποτελούν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα η μοναδική απουσία είναι ο Εραμούσπε. Αναλυτικά στην αποστολή των «κυανόλευκων» βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Κάργας, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Γκαρντάφσκι, Τριάδης Α., Λιάσος, Τριάδης Π., Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Περέα, Μίνα, Μιλιντσεάνου.

Το πρόγραμμα της Κυριακής

  • 15:00 Ολυμπιακός – Λαμία (Novasports Prime)
  • 19:30 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης (Novasports Prime)
  • 19:30 Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (Cosmote Sports 1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα