ΠΑΟΚ: Προς Μπενφίκα ο γιος του Βαρέλα

ΠΑΟΚ: Προς Μπενφίκα ο γιος του Βαρέλα

Newsroom
ΠΑΟΚ: Προς Μπενφίκα ο γιος του Βαρέλα

bet365

Στη Μπενφίκα όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει τη καριέρα του ο Γκουστάβο Βαρέλα, γιος του Φερνάντο, με τον αμυντικό του ΠΑΟΚ να «στέλνει» το παιδί του στους Λουζιτανούς.

Ο Γκουστάβο Βαρέλα παίζοντας στην Κ19 του ΠΑΟΚ έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις, με τους Θεσσαλονικείς να θέλουν να κρατήσουν τον μεγάλο γιο του Φερνάντο στην ομάδα. Ωστόσο τα πράγματα δεν φαίνεται να έχουν θετική κατάληξη, καθώς ο μικρός και ειδικά το περιβάλλον του έχουν απαντήσει αρνητικά σε κάθε πρόταση που τους έγινε από τον «δικέφαλο του βορρά». Και αυτό έγινε γιατί εκτός εξαιρετικού απροόπτου ο γιος του κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπενφίκα που με την σειρά της δέχεται να πληρώσει τα τροφεία στους «ασπρόμαυρους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα