Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει σε μοντέλο αθλητικού διευθυντή

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει σε μοντέλο αθλητικού διευθυντή

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει σε μοντέλο αθλητικού διευθυντή

bet365

Ιβάν και Γιώργος Σαββίδης βρίσκονται σε αναζήτηση αθλητικού διευθυντή, έχοντας πραγματοποιήσει ήδη επαφές με υποψήφιους για τη θέση.

Μετά την αποχώρηση του Ρέμπε, στον ΠΑΟΚ πάρθηκε η απόφαση να προχωρήσει σε ένα μοντέλο όπου ο προπονητής θα είχε ρόλο στα μεταγραφικά, η διοίκηση θα αναλάμβανε τις διαπραγματεύσεις και ο Ιβάν Σαββίδης θα ήταν εκείνος φυσικά που θα έπαιρνε τις τελικές αποφάσεις.

Τώρα αυτό το μοντέλο αλλάζει ξανά και ο ΠΑΟΚ επιστρέφει σε εκείνο του αθλητικού διευθυντή. Υπάρχει οριστική απόφαση από Ιβάν και Γιώργο Σαββίδη να φέρουν ξένο αθλητικό διευθυντή, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί και επαφές με διάφορους υποψήφιους.

Ονόματα μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει, πέραν του πρώην αθλητικού διευθυντή της Χάντερσφιλντ, Ντέιβιντ Γουέμπ, ο οποίος πρέπει να είναι σε μια λίστα που περιλαμβάνει αρκετά ονόματα για τη συγκεκριμένη θέση.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα