ESPN: «Ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Ντέιβιντ Γουέμπ»

Newsroom
ESPN: «Ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Ντέιβιντ Γουέμπ»

bet365

To όνομα του πρώην αθλητικού διευθυντή της Χάντερσφιλντ, Ντέιβιντ Γουέμπ, έχει έρθει στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, αν και οι «ασπρόμαυροι» δεν επιβεβαιώνουν το οτιδήποτε γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Ένας άνθρωπος που έχει αφήσει έντονο το αποτύπωμα του στο αγγλικό ποδόσφαιρο, ο Ντέιβιντ Γουέμπ, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN, μεταξύ αυτών και ο ΠΑΟΚ.

Ο Άγγλος πρώην αθλητικός διευθυντής της Χάντερσφιλντ, όπως αναφέρεται, βρίσκεται στο στόχαστρο της Λάτσιο, εδώ και πολύ καιρό ακούγεται για τη Σέλτικ, ωστόσο σ’ ότι αφορά τον ΠΑΟΚ δεν προκύπτει το παραμικρό γύρω από το ζήτημα του «αθλητικού διευθυντή».

Παρά την «αποκάλυψη» της αγγλικής ιστοσελίδας δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι οι «ασπρόμαυροι» έχουν αποφασίσει, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, να αλλάξουν τρόπο λειτουργίας τη φετινή σεζόν, άλλωστε παραμένει ενεργό το μοντέλο που θέλει τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει τον πρώτο λόγο στο κομμάτι των μεταγραφών σε συνεργασία με το τμήμα σκάουτινγκ και ο Ιβάν Σαββίδης να δίνει το τελικό ΟΚ.

Ο Ντέιβιντ Γουέμπ ξεκίνησε ως επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ στις ακαδημίες της Σάουθαμπτον, ακολούθησε η συνεργασία του με τις ακαδημίες της Τότεναμ πριν γίνει επικεφαλής των ακαδημιών της Μίλγουολ. Επέστρεψε στην Σαουθάμπτον και για τρία χρόνια αναζητούσε ταλέντα, συνεργάστηκε με την πρώτη ομάδα της Μπόρνμουθ και ξανά με την Τότεναμ σε επίπεδο εντοπισμού και επιμόρφωσης του δυναμικού και για δέκα μήνες (Οκτώβριος 2018- Αύγουστος 2019) έκανε ένα πέρασμα ως αθλητικός διευθυντής στην Σουηδική Έστερσουντ.

@Photo credits: Twitter

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα