Παναθηναϊκός: Με Βέλεθ και πιο έτοιμο Σένκεφελντ κόντρα στον ΠΑΣ

Παναθηναϊκός: Με Βέλεθ και πιο έτοιμο Σένκεφελντ κόντρα στον ΠΑΣ

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Με Βέλεθ και πιο έτοιμο Σένκεφελντ κόντρα στον ΠΑΣ

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο, παρών στην αποστολή ο Βέλεθ μετά την αποφόρτιση, αρκετά πιο έτοιμος ο Σένκεφελντ, απών ο Πούγγουρας.

Οι «πράσινοι» μετά την αναβολή του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης μεσοβδόμαδα λόγω της έξαρσης κρουσμάτων στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχαν αρκετές μέρες για να προετοιμαστούν για το ματς της Κυριακής και φυσικά να πάρουν και μερικές ανάσες παραπάνω.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ναι μεν είχε δει τον Αχιλλέα Πούγγουρα να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, όμως, δεν του έδωσε μια θέση στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους Γιαννιώτες.

Αντιθέτως, ο Βέλεθ που έκανε αποφόρτιση είναι διαθέσιμος και έτοιμος, όπως επίσης και ο Μπαρτ Σένκεφελντ που πήρε χρόνο και με τον Ατρόμητο και μπορεί να εμφανιστεί πολύ πιο φορτσάτος.

Απών λόγω ίωσης ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, εκτός και ο Μπουζούκης, επιστρέφει ο Χουάνκαρ αφού εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τους Περιστεριώτες.

Η τελευταία προπόνηση περιελάμβανε rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο, ενώ ατομικό έκαναν οι Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Μπεκ.

Η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα