Επέστρεψε στον ΟΦΗ ο Γκαργκαλατζίδης

Επέστρεψε στον ΟΦΗ ο Γκαργκαλατζίδης

Newsroom
Επέστρεψε στον ΟΦΗ ο Γκαργκαλατζίδης

bet365

Ο 21χρονος φορ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τη λιθουανική Σούντοβα, όπου και έγινε ο πρώτος Ελληνας που σκόραρε στο Conference League.

Με ένα «νέο» πρόσωπο συνεχίζονται οι προπονήσεις του ΟΦΗ, καθώς σε αυτές συμμετέχει ο Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης. Ο 21χρονος φορ ήταν μέχρι πρότινος δανεικός στη Σούντοβα της Λιθουανίας και ολοκλήρωσε τη σεζόν με 14 συμμετοχές/2 γκολ στο εκεί πρωτάθλημα, όπου και έπαιζε από το καλοκαίρι. Μάλιστα στις 8 Ιουλίου έγινε ο πρώτος Ελληνας παίκτης που βρήκε δίχτυα στο νεοσύστατο Conference League.

Η συμφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών εκπνέει τυπικά την 1η Ιανουαρίου του 2022, αλλά ο νεαρός στράικερ επέστρεψε στο Ηράκλειο και απομένει να αποσαφηνιστεί εάν θα μείνει στο ρόστερ ή θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός, εξέλιξη που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα