Παναιτωλικός: Και ο Βαρόνε στο «κλουβί»

Newsroom
Παναιτωλικός: Και ο Βαρόνε στο «κλουβί»

bet365

Ο Ιταλός θα βρίσκεται αύριο στο Αγρίνιο και θα είναι κοντά στην ομάδα στο κρίσιμο ματς με τον Ατρόμητο. Νοκ άουτ ο Βργκοτς.

Στο «πόδι» είναι το Αγρίνιο, ενόψει του αυριανού (18/12) κρίσιμου αγώνα με τον Παναιτωλικό. Η σημασία της αναμέτρησης σε συνάρτηση με τις χαμηλές τιμές των εισιτηρίων (ξεκινούν από 5 ευρώ), έχουν σημάνει «συναγερμό» και το «κλουβί» αναμένεται να έχει τον περισσότερο κόσμο από κάθε άλλη φορά στην τρέχουσα σεζόν.

Μάλιστα κοντά στην ομάδα θα βρίσκεται και ο Βαρόνε. Ο Ιταλός μέσος που στάθηκε άτυχος και πριν από περίπου 2 μήνες υπέστη ρήξη χιαστού δεν μπορούσε να λείπει και ενημέρωσε πως αύριο θα βρίσκεται στην Ελλάδα, από την πατρίδα του όπου και είναι για το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του.


Την ίδια στιγμή τα «καναρίνια» ολοκλήρωσαν με... απώλεια την προετοιμασία τους για το παιχνίδι. Μετά τον Μόρσεϊ που υπέστη πρόσφατα θλάση και τέθηκε νοκ άουτ δεν υπολογίζεται και ο Βργκοτς, ενώ τουλάχιστον για τον Γιάννη Αναστασίου ο Ντουάρτε εξέτισε την ποινή του και υπολογίζεται ξανά.

Η αποστολή της ομάδας (παραμένουν εκτός και οι Ντίας, Λιάβας) είναι η εξής: Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνης Χ., Φλόρες, Περέιρα, Μελίσσας, Φυτόπουλος, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης Στ., Μπακαδήμας, Μαλής.

...

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα