Μισελέν: «Το είχαμε δουλέψει στη χθεσινή προπόνηση» (vid)

Μισελέν: «Το είχαμε δουλέψει στη χθεσινή προπόνηση» (vid)

Newsroom
Μισελέν: «Το είχαμε δουλέψει στη χθεσινή προπόνηση» (vid)

bet365

Ο «δημιουργός» του γκολ που σημείωσε η ΑΕΚ στη Νίκαια σχολίασε πως οι «κιτρινόμαυροι» ήθελαν να βγάλουν τη φάση του 1-0.

Με γκολ του Μάνταλου που «έφτιαξε» ο Μισελέν κέρδισε απόψε (16/12) η ΑΕΚ τον Ιωνικό. Μετά το ματς ο «δημιουργός» μίλησε στην Cosmote TV και αποκάλυψε πως η φάση ήταν «δουλεμένη» στην προπόνηση της Ενωσης. «Είναι μία πολύ σημαντική νίκη. Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο δυσκολευτήκαμε. Είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί της νίκης. Συνεχίζουμε. Είναι αλήθεια πως αυτόν τον τύπο του παιχνιδιού, όπως σκοράραμε σήμερα, το κάναμε στην προπόνηση χθες. Με μία – δυο επαφές. Αν μπορέσουμε να βελτιωθούμε στην πορεία τα αποτελέσματα θα έρχονται πιο εύκολα».

Στον Γάλλο μπακ μεταφέρθηκε και ότι οι «κιτρινόμαυροι» κράτησαν στη Νεάπολη για 4η σερί φορά το μηδέν παθητικό. «Είναι πολύ σημαντικό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να καθαρίζουμε πιο εύκολα τέτοια παιχνίδια. Να σκοράρουμε περισσότερο και να μη χάνουμε εύκολα μπάλες».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα