Μάντζιος: «Στο γήπεδο έχουμε 23 βαθμούς»

Μάντζιος: «Στο γήπεδο έχουμε 23 βαθμούς»

Newsroom
 Μάντζιος: «Στο γήπεδο έχουμε 23 βαθμούς»

bet365

Ο κόουτς του Αρη έδειξε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από την παρουσία των «κίτρινων» στον πρώτο γύρο της σεζόν.

Στην Κρήτη με τον ΟΦΗ θα παίξει αύριο (16/12) ο Αρης και ο τεχνικός του Ακης Μάντζιος μίλησε στη NOVA τόσο για την επερχόμενη αναμέτρηση, όσο και εν γένει για τους «κίτρινους».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το τι κρατάει από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:
«Θέλαμε να διεκδικήσουμε πράγματα δεν τα καταφέραμε. Στο μεσοαμυντικό κομμάτι σταθήκαμε καλά, αλλά στο δημιουργικό δεν πήραμε τίποτα. Δεν είχαμε την εικόνα που βγάλαμε σε άλλα παιχνίδια, δεν δημιουργήσαμε φάσεις και δυστυχώς δεν πήραμε τίποτα από αυτό τον αγώνα».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και το πως προσεγγίζει αυτό τον αγώνα: «Χρόνος δεν υπάρχει. Κοιτάμε μόνο τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα που διαθέτει καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, έχει ισορροπία στο παιχνίδι του και θα είναι δύσκολο παιχνίδι».

Για το αν περιμένει διαφορετικό παιχνίδι συγκριτικά με τον πρόσφατο του Κυπέλλου: «Ο ΟΦΗ έχει συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Η έδρα θα του δώσει κίνητρο για επιθετικότητα. Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι».

Για τον Κριστιάν Λόπεθ και την επιστροφή του στο ροτέισον της ομάδας: «Είναι μια σημαντική προσθήκη. Δούλεψε σκληρά. Δείχνει από καιρό πως ετοιμάζεται. Πήρε χρόνο συμμετοχής για δεύτερο παιχνίδι και μέρα τη μέρα θα γίνεται καλύτερος».

Για το αν υπάρχουν απώλειες αγωνιστικές στον αυριανό αγώνα: «Εκτός θα είναι σίγουρα ο Μπερτόγλιο που δεν θέλουμε να ρισκάρουμε, αφού δεν είναι 100% καλά, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι μαζί μας».

Για τις στιγμές που ξεχωρίζει σε αυτόν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος: «Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Κρατάμε τα θετικά από τα 13 αυτά παιχνίδια. Το πρόσημο είναι θετικό. Θα μπορούσαμε να έχουμε και περισσότερους βαθμούς. Μη ξεχνάμε πως στο γήπεδο έχουμε κατακτήσει 23 βαθμούς και βρισκόμαστε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Πρέπει μέσα από τα λάθη να γίνουμε καλύτεροι. Έχουμε μπροστά μας τον δεύτερο γύρο που σε ένα πρωτάθλημα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και εμείς θα πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να διατηρηθεί ο Άρης ψηλά».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα