Έγινε πατέρας ο Ντάνιελ Σούντγκρεν

Έγινε πατέρας ο Ντάνιελ Σούντγκρεν

Newsroom
Έγινε πατέρας ο Ντάνιελ Σούντγκρεν

bet365

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του καθώς έγινε πατέρας για πρώτη φορά καθώς η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής του Άρη δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στην Κρήτη καθώς μαζί με τη σύζυγό του μετρούσαν τις ώρες για να γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Μάλιστα, είχε συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας και τον Άκη Μάντζιο οι οποίοι τον προέτρεψαν να είναι κοντά στη σύζυγό του και φυσικά να απολαύσει αυτή τη μοναδική στιγμή. Σήμερα (15/12) το απόγευμα, η γυναίκα του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Πλέον μένει να φανεί αν ο Σούντγκρεν θα ενσωματωθεί στην ομάδα ενόψει του αυριανού αγώνα (16/12, 17:00) με τον ΟΦΗ καθώς ο Άκης Μάντζιος τον υπολογίζει για το δεξί άκρο της άμυνας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα