Super League Interwetten: Δύσκολες έξοδοι για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Newsroom
Super League Interwetten: Δύσκολες έξοδοι για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

bet365

Με 3 παιχνίδια συνεχίζεται η 14η αγωνιστική της Super League Interwetten, με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να έχουν δύσκολες εξόδους παίζοντας σε Περιστέρι και Γιάννενα αντίστοιχα. Στο τρίτο η Λαμία υποδέχεται τον Βόλο.

Μετά το χθεσινό Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός (επικράτησαν οι Αρκάδες με 1-0) το οποίο άνοιξε την αυλαία του 2ου γύρου της Super League Interwetten, η 14η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη με 3 αγώνες. Τρεις σημαντικούς αγώνες και για την κορυφή και την μάχη του τίτλου, αλλά και για την ουρά και την μάχη της παραμονής.

«Μάχη» τριάδας στους «Ζωσιμάδες»

Ξεκινάμε από τον αγώνα στους «Ζωσιμάδες» με τον ΠΑΣ Γιάννινα να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Ένα ντέρμπι δύο ομάδων που συγκατοικούν στην 3η θέση με 22 βαθμούς και αν έχουμε νικητή στον αγώνα τότε θα δούμε μία ομάδα να είναι μόνη της πίσω από Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Όσον αφορά τις απουσίες, οι γηπεδούχοι θα κατέβουν χωρίς τους τιμωρημένους Περέα και Καραχάλιο και τους τραυματίες, Οικονομόπουλο και Κόντε. Αναλυτικά η αποστολή του «Αγιαξ της Ηπείρου» αποτελείται από τους Λοντίγκιν, Σούλη, Σάλιακα, Παντελάκη, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Α. Τριάδη, Κάργα, Ντομίνγκεθ, Σιόντη, Ρίζο, Λιάσο, Π. Τριάδη, Μπρένερ, Μίνα, Γκαρντάβσκι, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλη και Μιλιντσεάνου.

Προβλήματα έχει και ο ΠΑΟΚ καθώς θα απουσιάσουν οι Μιχαηλίδης (τιμωρημένος), Μιτρίτσα, Βιεϊρίβνια, Ελ Καντουρί, Τέιλορ και Ολιβέιρα που είναι τραυματίες. Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στα Ιωάννινα είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Μιχάι, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Σίντκλεϊ, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Εσίτι, Κούρτιτς, Σβαμπ, Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Ντέρμπι και στο «Αθανάσιος Διάκος»

Ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι είναι αυτό στη Λαμία, όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί στο «Αθανάσιος Διάκος» τον Βόλο παίζοντας στην φυσική τους έδρα μετά από δύο παιχνίδια που έδωσαν ως γηπεδούχοι στο Πανθεσσαλικό λόγω προβλήματος με τον χλοοτάπητα. Οι γηπεδούχοι «καίγονται» για βαθμούς καθώς είναι στην 12η θέση με 10, ενώ και οι Βολιώτες έχουν 14 και είναι στην 9η, αλλά είναι σίγουρο πως θέλουν περισσότερους για να είναι όσο γίνεται πιο ήσυχοι στην συνέχεια.

Για τους γηπεδούχους εκτός μένουν οι Καραμάνος, Μανούσος και Μαρτίνεθ, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να έχει μαζί του, τους: Γκαραβέλη, Σαράνοφ, Προβυδάκη, Σαραμαντά, Αντέτζο, Τζανετόπουλο, Σκόνδρα, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξή, Τζανδάρη, Νούνιες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδη, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Ρόμανιτς, Τσούκαλο, Μανουσάκη.

Από την άλλη στον Βόλο υπάρχουν επιστροφές καθώς γυρίζουν οι Πουρίτα, Μπαριέντος, Φερνάντες και Τσοκάνης, ενώ θα απουσιάσουν οι Κλέιμαν και Βοϊτκόφσκι. Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας είναι η εξής: Κότνικ, Παπαδόπουλος, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκιουλέν, Γκρίλο, Ρινέρ, Λογαράς, Φερράρι, Τσοκάνης, Σοάρες, Μεταξάς, Μπαριέντος, Φερνάντες, Νίνης, Μπαρτόλο, Ορόζ, Ρεγκατίν, Ροσέρο, Τερεζίου, Φαν Βέερτ.

Μεγάλο παιχνίδι στο Περιστέρι

Η σημερινή αγωνιστική ημέρα ολοκληρώνεται στο Περιστέρι, εκεί όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Οι Περιστεριώτες «καίγονται» για βαθμούς καθώς μετά από έναν πολύ κακό πρώτο γύρο βρίσκονται στην 13η θέση με μόλις 9 βαθμούς. Οι Πειραιώτες από την άλλη είναι στην κορυφή με 35 βαθμούς, 8 περισσότερους από την 2η ΑΕΚ και θέλουν τη νίκη για να κρατήσουν την διαφορά, αλλά και το αήττητο σερί τους.

Ο Γιώργος Παράσχος δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Γκαλβάο, Γιαννιώτη, Σάλομον και φυσικά τον Κλωναρίδη. Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου είναι η εξής: Πίριτς, Μανδάς, Σάλτας, Παπαδόπουλος, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Αθανασίου, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Νάτσος, Ντένιτς, Χαρίσης, Ανθουλάκης, Μουνίθ, Μπεντινέλι, Πισάνο, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Τζαβίδας.

Από την πλευρά του ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε και πάλι εκτός τους Σεμέδο, Βαλμπουενά και Μάρκοβιτς, παίρνοντας μαζί του όσους είχε στην αποστολή και στην αναμέτρηση με τον Άρη. Με τους «κίτρινους» ως γνωστόν ο Μαρτίνς είχε πάρει τους εξής παίκτες στην αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκουρού, Λόπες, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα