Αναστασίου: «Κάναμε τα πάντα για να χάσουμε»

Newsroom
Αναστασίου: «Κάναμε τα πάντα για να χάσουμε»

bet365

Δεν μπορούσε να πιστέψει ο Γιάννης Αναστασίου πως ο Παναιτωλικός όχι μόνο δεν κέρδισε τον Αστέρα στην Τρίπολη, αλλά ηττήθηκε κιόλας τονίζοντας πως οι Αγρινιώτες έκαναν τα πάντα για να χάσουν.

Ο Έλληνας προπονητής μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη στο οποίο οι Αγρινιώτες ήταν καλύτεροι αλλά έχασαν, ανέφερε τα εξής: «Κάναμε τα πάντα για να χάσουμε. Είναι δύσκολο να αναλυθεί. Είχαμε τις ευκαιρίες μας αλλά καταλήξαμε να μην πάρουμε τίποτα. Το έχουμε πάθει πολλές φορές αυτή τη σεζόν. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Η αστοχία δεν είναι θέμα τύχης. Εμείς δεν το πιστεύουμε. Δεν είμαστε καθόλου κυνικοί. Το ποδόσφαιρο είναι απλό. Δεν μπορώ να το ελέγξω αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα