ΠΑΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για Καγκάβα!

ΠΑΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για Καγκάβα!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για Καγκάβα!

bet365

Μοιάζει να είναι θέμα χρόνου η αποχώρηση του Ιάπωνα μεσοεπιθετικού από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, καθώς σε σχεδόν ένα χρόνο παρουσίας δεν πρόσφερε παρά ελάχιστα πράγματα στους «ασπρόμαυρους».

Η τελευταία φορά που είδαμε τον Σίντζι Καγκάβα να αγωνίζεται με την «ασπρόμαυρη» φανέλα ήταν στις 12 Σεπτεμβρίου, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ. Είχε προηγηθεί η ολιγόλεπτη παρουσία στα προκριματικά του Europa Conference League και έκτοτε… αγνοείται η τύχη του!

Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός έμεινε στα αζήτητα έναν ολόκληρο γύρο. Δεν αποτέλεσε ποτέ ούτε μια εναλλακτική επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου, «κόπηκε» από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ομίλων και τον είδαμε μόλις μια φορά να συμμετέχει στην αποστολή του ΠΑΟΚ στις 7 Νοεμβρίου και το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Επαγγελματίας 100%, συνεπής στο πρόγραμμα της ομάδας, δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται από τον Ρουμάνο προπονητή και δεν αποτελεί έκπληξη η κατάληξη της συνεργασίας του με τον «Δικέφαλο», καθώς αναμένεται άμεσα να κληθεί σε συζητήσεις προκειμένου να λύσει το συμβόλαιο του με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

kagawa

Στην πατρίδα του πιστεύουν ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να επιστρέψει και να ολοκληρώσει την τεράστια ομολογουμένως καριέρα του σε κάποια ομάδα της Ιαπωνίας, κατά διαστήματα υπήρξε ενδιαφέρον και από συλλόγους του MLS, το σίγουρο είναι πως 32χρονος Ιάπωνας θα επιστρέψει αρχικά στη Γερμανία, εκεί όπου έζησε επτά χρόνια και δοξάστηκε με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Πάντως, με τον ΠΑΟΚ από τον περασμένο Ιανουάριο μέχρι και σήμερα έχει αγωνιστεί σε μόλις 12 παιχνίδια και μέτρησε 421’ λεπτά στο γήπεδο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα