Τεστ αντοχής του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα!

Newsroom
Τεστ αντοχής του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα!
Αυλαία στον δεύτερο γύρο της συναρπαστικής Super League Interwetten, με τον ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται στην έδρα του εξαιρετικού ΠΑΣ Γιάννινα. Με 0% γκανιότα το ματς από την Interwetten.gr, όπως άλλα έξι παιχνίδια του τετραημέρου.

Απολαύσαμε στο φουλ τον πρώτο γύρο της Super League Interwetten και, προτού προλάβουμε να πάρουμε… ανάσα, αρχίζει ο δεύτερος, με εξίσου συναρπαστικά παιχνίδια.

Ο τρίτος ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα του εξαιρετικού (και ισόβαθμου) ΠΑΣ Γιάννινα (Τετάρτη 15/12, 17:15), ο οποίος τον είχε νικήσει στο ματς της πρεμιέρας στην Τούμπα.

Με 0% γκανιότα η συγκεκριμένη αναμέτρηση από την Interwetten.gr, η οποία προσφέρει πάνω από 160 ειδικά στοιχήματα, με σκόρερ, κόρνερ και ξεχωριστά combo bets.

Η αυλαία της 14η αγωνιστικής της Super League Interwetten ανοίγει στην Τρίπολη (Τρίτη 14/12, 17:15), με τον φιλόδοξο Αστέρα να υποδέχεται τον ανεβασμένο Παναιτωλικό. Με 0% γκανιότα και το συγκεκριμένο παιχνίδι από την Interwetten.gr, η οποία προσφέρει συνολικά πάνω από 1.100 ειδικά στοιχήματα στα εφτά παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Την Πέμπτη (16/12, 17:00), ο έκτος ΟΦΗ φιλοξενεί τον πολύ φιλόδοξο Άρη, σε μια αναμέτρηση που επίσης προσφέρεται με 0% γκανιότα από την Interwetten.gr, μαζί βεβαίως με δεκάδες ειδικά στοιχήματα, σκόρερ, κόρνερ και ξεχωριστά combo bets.

Μπάλα, βεβαίως, παίζει μεσοβδόμαδα και όλη η υπόλοιπη Ευρώπη, με Premier League και Bundesliga σε πρώτο πλάνο. Η Interwetten.gr προσφέρει εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα, αλλά και τέσσερα ακόμα παιχνίδια με 0% γκανιότα.

Πρόκειται για τους εξής αγώνες: Μπάγερ Λεβερκούζεν – Χόφενχαϊμ (Τετάρτη 15/12, 21:30), Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ (15/12, 22:00), Λέστερ – Τότεναμ (16/12, 21:30) και Θέλτα – Εσπανιόλ (Παρασκευή 17/12, 22:00).

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα