«Έφυγε» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Σπύρος Καπερνέκας

«Έφυγε» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Σπύρος Καπερνέκας

Newsroom
«Έφυγε» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Σπύρος Καπερνέκας

bet365

Ο Άρης θρηνεί για την απώλεια ενός παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του καθώς ο Σπύρος Καπερνέκας άφησε την τελευταία πνοή του σε ηλικία 73 ετών.

Ο Σπύρος Καπερνέκας αγωνίστηκε στους «κίτρινους» στα μέσα της δεκαετίας του ’70 και την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Γιάννης Βένος με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στα social media. «Μετά από μια σύντομη και άνιση μάχη, έφυγε από κοντά μας ο καλός συνάδελφος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ, Σπύρος Καπερνέκας. Ενεργός μέχρι τέλους, αγαπητός, φιλικός, χαμογελαστός, με πλούσια φιλανθρωπική δράση, δεν σταμάτησε ποτέ να αισθάνεται αλλά και να δείχνει έμπρακτα την αλληλεγγύη του, προς τον συνάνθρωπο», έγραψε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα