ΑΕΚ: Eτοιμος ο Ανσαριφάρντ για Ιωνικό, ατομικό για Λιβάι Γκαρσία

ΑΕΚ: Eτοιμος ο Ανσαριφάρντ για Ιωνικό, ατομικό για Λιβάι Γκαρσία

Newsroom
ΑΕΚ: Eτοιμος ο Ανσαριφάρντ για Ιωνικό, ατομικό για Λιβάι Γκαρσία

bet365

Με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ την Δευτέρα (13/12), μιας και ο Ιρανός ξεπέρασε τον κορονοϊό και θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Ο 31χρονος στράικερ των «κιτρινόμαυρων», είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το ματς με τον Αστέρα, στην Τρίπολη.

Ωστόσο, την Δευτέρα (13/12) ο Ανσαριφάρντ μπήκε στις προπονήσεις της ΑΕΚ, μιας και πλέον είναι καλά στην υγεία του και έτσι θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Πέμπτης (16/12, 19:30) στη Νίκαια, απέναντι στον Ιωνικό.

Από την άλλη βέβαια, ο Αργύρης Γιαννίκης είδε σήμερα τον Λιβάι Γκαρσία, να ακολουθεί στα Σπάτα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης κι έτσι οι πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι με τον Ιωνικό δεν είναι αρκετές. Από εκεί και πέρα οι Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα προγράμματα αποθεραπείας που ακολουθούν.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα