Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Καλύτερος ξένος ο Ελ Αραμπί (vid)

Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Καλύτερος ξένος ο Ελ Αραμπί (vid)

Newsroom
Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Καλύτερος ξένος ο Ελ Αραμπί (vid)

bet365

Ο Γαλλομαροκινός είναι ο παίκτης που διακρίθηκε σε επίπεδο σκοραρίσματος και βγήκε κορυφαίος ξένος στη Super League.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί για άλλη μία χρονιά ξεχώρισε με τη φανέλ του Ολυμπιακού. Στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ αναδείχθηκε από τους συναδέλφους του ως ο καλύτερος ξένος με τον ίδιο να μην κρύβει τη χαρά του για αυτή τη διάκριση.

Ο Ελ Αραμπί μιλώντας στη NOVA μετά τη βράβευσή του επισήμανε για τους αντιπάλους του ότι «κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Οι αντίπαλοί μας προαπαθούν να μας δυσκολεύουν. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για ότι έχουμε κάνει έως τώρα. Θα προσπαθούμε να δυσκολεύουμε τους αντιπάλους μας». Δήλωσε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ το γκολ με την Άρσεναλ που είχε δώσει την πρόκριση στον Ολυμπιακό και ότι από μικρός ήξερε πως θα γίνει φορ.

Για την κλήρωση με την Αταλάντα είπε: «Σε σχέση με την κλήρωση όποια και να μας τύχαινε θα ήταν δύσκολη. Μία μεγάλη ιταλική ομάδα αλλά έχουμε χρόνο. Ελπίζουμε να είμαστε δυνατοί τότε». Τέλος ανέφερε πως κορυφαίο επιθετικό του θεωρεί τον Λεβαντόφσκι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα