ΑΕΚ: Την τελευταία στιγμή εκτός ο Λιβάι Γκαρσία με Αστέρα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Την τελευταία στιγμή εκτός ο Λιβάι Γκαρσία με Αστέρα

bet365

Ένα σφίξιμο στους οπίσθιους μηριαίους αφήνει την τελευταία στιγμή τον Λιβάι Γκαρσία εκτός αποστολής της ΑΕΚ από την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ΑΕΚ αναχωρεί για την Τρίπολη όπου απέναντι στον Αστέρα (11/12 - 19:30) θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί μετά τα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό κλείνοντας με καλό τρόπο τον πρώτο γύρο με μια απαιτητική τριάδα αγώνων και παραμένοντας στο κυνήγι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού.

Στην τελευταία προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής στα Σπάτα προέκυψε πρόβλημα με τον Λιβάι Γκαρσία. Ο 24χρονος εξτρέμ ένιωσε ένα σφίξιμο στους δεξιούς οπίσθιους μηριαίους και ακολούθησε θεραπεία καθώς κρίθηκε σκόπιμο να μην ρισκάρει, μένοντας τελικά εκτός αποστολής.

Θεραπεία συνέχισε και ο Στάνκοβιτς, ο οποίος έχει ξεκινήσει αποκατάσταση μετά τη χειρουργική επέμβαση, αλλά και ο Γαλανόπουλος, ενώ εκτός από το ματς στην Τρίπολη είναι φυσικά και ο Ανσαριφάρντ, ο οποίος περιμένει το δεύτερο αρνητικό τεστ κορονοϊού για να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Στην αποστολή για Τρίπολη ο Γιαννίκης πήρε 21 ποδοσφαιριστές: Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα