Αγκιμπού Καμαρά: «Ως πολύ νέος δεν έχω δικαίωμα να μιλάω για κούραση»

Αγκιμπού Καμαρά: «Ως πολύ νέος δεν έχω δικαίωμα να μιλάω για κούραση»

Newsroom
Αγκιμπού Καμαρά: «Ως πολύ νέος δεν έχω δικαίωμα να μιλάω για κούραση»

bet365

Ο νεαρός Αφρικανός χαφ μίλησε στη NOVA για την καταπόνησή του αλλά και τη συνέχεια του Ολυμπιακού και το ματς με τον Άρη.

Ο Αγκιμπού Καμαρά είπε στη NOVA για:

Τον αγώνα με τον Άρη: Να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Άρη. Ερχόμαστε από ένα παιχνίδι που έχουμε χάσει το Βέλγιο. Είμαστε απογοητευμένοι και προσπαθήσαμε να μιλήσουμε στα αποδυτήρια γι' αυτό. Ωστόσο, πρέπει να το αφήσουμε γρήγορα πίσω και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Ξέρω πως θα είναι δύσκολο το ματς. Περιμένω ότι ο αντίπαλος θα είναι δυνατός και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Το εάν νιώθει κόπωση: Πιστεύω είναι φυσιολογικό να αισθάνομαι κούραση, αλλά είμαι πολύ νέος και δεν έχω το δικαίωμα να μιλάω για κούραση. Νιώθω καλά. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό: να παίζω σε τόσα συνεχόμενα παιχνίδια και τόσες διοργανώσεις. Δεν νιώθω κόπωση. Προσπαθώ να ξεκουράζομαι και να κάνω καλή αποκατάσταση.

Το Κόπα Άφρικα: Πραγματικά νομίζω πως υπάρχουν δυσκολίες, γιατί δεν έχω παίξει τόσα συνεχόμενα παιχνίδια. Είναι κάτι καινούριο το Κόπα Άφρικα. Φοβάμαι γιατί οι παίκτες που παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια παθαίνουν τραυματισμούς και ελπίζω να μην μου συμβεί. Θέλω να το διαχειριστώ προσεκτικά.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα