Ολυμπιακός: Αποστολή με Ροντρίγκες και Κούντε, ξανά έξω ο Σεμέδο με τον Βαλμπουενά

Newsroom
Ολυμπιακός: Αποστολή με Ροντρίγκες και Κούντε, ξανά έξω ο Σεμέδο με τον Βαλμπουενά

bet365

Ο Μαρτίνς έβγαλε αποστολή με 22 παίκτες για το παιχνίδι με τον Άρη έχοντας μέσα Γκάρι Ροντρίγκες και Κούντε αλλά πάλι έξω τον Σεμέδο και ο Βαλμπουενά.

Στα ονόματα της αποστολής του Ολυμπιακού για το ματς της Κυριακής με τον Άρη δεν είναι οι Καρμπόβνικ και Σεμέδο. Λείπει και του Βαλμπουενά που είχε πρόβλημα με ενοχλήσεις στη γάμπα και είχε τεθεί off και με Αντβέρπ. Μέσα αντίθετα είναι οι Κούντε και Γκάρι Ροντρίγκες.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του το απόγευμα του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο στον Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκούρου, Λόπες, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα