Παναθηναϊκός: Με Σένκεφελντ και Ιωαννίδη κόντρα στον Ατρόμητο

Παναθηναϊκός: Με Σένκεφελντ και Ιωαννίδη κόντρα στον Ατρόμητο

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Με Σένκεφελντ και Ιωαννίδη κόντρα στον Ατρόμητο

bet365

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ επιστρέφει σε αποστολή της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού έπειτα από αρκετούς μήνες, ενώ μπήκε στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς και ο Ιωαννίδης για το Σαββατιάτικο ματς με τον Ατρόμητο.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με τους Περιστεριώτες που θα διεξαχθεί το απόγευμα (17:15) του Σαββάτου στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Στους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς προστέθηκε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος απουσιάζει από τα τέλη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου από την πρώτη ομάδα και επανήλθε αρχές Δεκέμβρη!

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο μπήκε και ο Φώτης Ιωαννίδης, πρόλαβε και ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, εκτός έμεινε ο Γιάννης Μπουζούκης.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Μπεκ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα