Παναθηναϊκός: Μονόδρομος το «4Χ4» μέχρι το τέλος του χρόνου

Παναθηναϊκός: Μονόδρομος το «4Χ4» μέχρι το τέλος του χρόνου

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Μονόδρομος το «4Χ4» μέχρι το τέλος του χρόνου

bet365

Tα περιθώρια στένεψαν και ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο «τρίποντα» και πρόκριση στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια για το 2021 για να μην μπλέξει σοβαρά.

Η αγωνιστική πρόοδος και η βελτίωση σε σχέση με πέρσι δεν φτάνει για τον Παναθηναϊκό που από εδώ και στο εξής δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών και θα πρέπει να μετατρέπει την ανωτερότητά του σε νίκες, σε «τρίποντα», σε ουσία. Το «τριφύλλι» μετά την ήττα από την ΑΕΚ υποχώρησε στην 7η θέση, είναι στο -9 από την δεύτερη θέση και την «Ένωση» και κάτω από τον ΠΑΣ Γιάννινα(-2) και τον ΟΦΗ(-1). Το «τριφύλλι» μέχρι το τέλος του χρόνου έχει μπροστά του τέσσερα ματς. Τρία για το πρωτάθλημα και την ρεβάνς Κυπέλλου με τον Βόλο εκτός έδρας.

Οι «πράσινοι» θα φιλοξενήσουν αρχικά τον Ατρόμητο, στην συνέχεια θα παίξουν στην Ριζούπολη με τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης, θα υποδεχθούν τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο και θα κλείσουν το έτος στο Πανθεσσαλικό, όπου θα πρέπει να υπερασπιστούν το 2-1 του πρώτου παιχνιδιού.

To πρόγραμμα-στα χαρτιά- είναι ιδανικό, ώστε ο Παναθηναϊκός να «χτίσει» ένα σερί, να βάλει στο σακούλι εννιά πόντους και παράλληλα να τσεκάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου. Τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά και κάθε γκέλα μέσα στον Δεκέμβριο είναι ικανή να βάλει σε ακόμη μεγαλύτερα μπλεξίματα το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα