Παναιτωλικός: Κλείνει τον 32χρονο Σουηδό αμυντικό χαφ Γιόχαν Μάρτενσον

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Κλείνει τον 32χρονο Σουηδό αμυντικό χαφ Γιόχαν Μάρτενσον

bet365

Στην απόκτηση του 32χρονου Σουηδού αμυντικού μέσου, Γιόχαν Μάρτενσον, που έπαιζε στην Έρεμπρο, προχωρά ο Παναιτωλικός.

Ο Παναιτωλικός είναι έτοιμος να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιόχαν Μάρτενσον, ο οποίος προέρχεται από την Έρεμπρο. Ο Σουηδός αμυντικός χαφ (γεννημένος στις 16 Φεβρουαρίου 1992 με ύψος 1,83) έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Αγρινίου, η οποία έψαχνε παίκτη στη συγκεκριμένη θέση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Βαρόνε.

Στο παρελθόν το επικείμενο μεταγραφικό απόκτημα των «καναρινιών» έπαιζε στη Χέλσινμποργκ, στην ολλανδική Ουτρέχτη, ενώ στην πατρίδα του πέρασε και από τις GAIS - Ulvakers.

O Μάρτενσον, ο οποίος έχει στεφθεί δύο φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του (το 2015 σε διεθνή φιλικά απέναντι σε Ακτή Ελεφαντοστού και Φινλανδία) αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει για 1,5 χρόνο.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 24 συμμετοχές, σημείωσε ένα γκολ και μέτρησε μία ασίστ σε 1886 λεπτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα